Een betrouwbaar adres voor elektriciteit, domotica en veiligheid

Buelens Guido BVBA in Strombeek-Bever is een betrouwbare partner voor algemene elektriciteitswerken en de installatie, herstelling en het onderhoud van verlichtingssystemen en domotica-, parlofonie-, videofonie- en detectiesystemen.

 

Guido Buelens verzorgt alle werkzaamheden tot in het detail, ongeacht of het reparatieklussen, nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn. Als elektricien volgt hij altijd de allerlaatste reglementeringen, zodat elk karwei technisch perfect in orde is. Hij levert desgewenst alle schema's, keuringen of een officieel attest.

 

Onze service:

 

Elektrische installatie van bv. zekeringskasten, leidingen, telefoon- en TV-aansluitingen, binnen- en buitenverlichting, stopcontacten, schakelaars, dimmers... Maar ook voor reparaties staat Buelens Guido BVBA voor u klaar.

 

Installatie van domotica- en/of beveiligingssystemen, bv. deurtelefoons, parlofoons of intercom. Dat kan zonder of met camera’s of ook uitgebreid worden tot een alarmsysteem met of zonder brandmelders. Al deze installaties kunnen in een alomvattend domoticasysteem verenigd worden.

 

Kies voor Guido Buelens, dan bent u zeker van kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en service.

 

Wij maken uw elektrische installaties conform.

 

Vraag meer informatie over het vakwerk van Guido Buelens!